top of page
Inngangspartiet til Pareto-bygget fra Dronning Mauds gate 3 i Oslo.

Vår kjernevirksomhet er investeringsrådgivning og kapitalforvaltning rettet mot formuende privatpersoner og institusjonelle investorer. Investeringsrådgivning og kapitalforvaltning i Pareto Wealth Management handler om å hjelpe hver enkelt av våre kunder å få god avkastning på sine investeringer.

 

For å oppnå dette tilbyr Pareto Wealth Management et omfattende investeringsunivers. Våre kunder har tilgang til fond og investeringsløsninger fra verdensledende kapitalforvaltere og nordiske investeringsspesialister.

 

Pareto har over flere tiår opparbeidet seg en sterk posisjon i det norske finansmarkedet. Som kunde av Pareto Wealth Management vil du dra nytte av den betydelige rådgivnings- og forvaltningskompetansen i Paretogruppen. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde eller bli bedre kjent med oss og de løsningene vi tilbyr våre investorer.

Pareto-bygget i Oslo der Pareto Wealth Management AS har sitt hovedkontor.
Blå gradering.

Om oss

Pareto Wealth Management AS er et norskregistrert verdipapirforetak og en del av Paretogruppen – Norges største uavhengige investeringsbank. 

bottom of page